NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Llegir condicions

Accepto

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Llegir condicions

Accepto


L'Art i el patrimoni
són importants. Restaurar, rehabilitar, conservar i mantenir el nostre llegat: quadres, pintura, escultura, arquitectura...per mantenir la nostra historia, la nostra memòria.

TdART és una empresa dedicada a la restauració i conservació del Patrimoni, amb experiència en restauració de pintura de cavallet, pintura mural, escultura, talla policromada i espais arquitectònics. Elaboració de projectes, memòries de restauració, informes de conservació, muntatge d'exposicions i inventari i catalogació de col•leccions.

La nostra metodologia està basada en els criteris i principis bàsics definits en els tractats internacionals de conservació restauració recollits en les Cartes del Restauro.

L'objectiu fonamental del nostre treball és la conservació de les obres d'art i el patrimoni en general, frenant el seu deteriorament i respectant, al mateix temps, la petjada deixada pel pas del temps.

Creiem fermament en el paper del conservador restaurador com a figura clau en la preservació del patrimoni cultural en benefici de les generacions presents i futures, i el compromís que això comporta. Per a això procurem mantenir-nos al dia en els últims avanços, processos i materials, i defensem el treball en equip i la col·laboració entre professionals de diversos àmbits.