NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Llegir condicions

Accepto

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Llegir condicions

Accepto

mia 400

L’empresa TdART, amb més de 25 anys d’experiència en el món de la conservació i restauració d’obres d’art i del patrimoni, va ser creada per M. José Gracia i Mia Marsé.

Procurem estar al dia en els darrers avanços, metodologies i sistemes de conservació i restauració, actualitzant constantment coneixements amb cursos i seminaris. Treballem amb equips pluridisciplinaris, col•laborant amb historiadors, químics, arquitectes, fotògrafs... per tal d’oferir sempre el millor servei i assessorament possibles.

Durant aquests anys hem realitzat treballs tant per col•leccions privades i particulars, com per col•leccions i institucions públiques, col•laborant de forma regular amb el Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, el Conselh Generau d’Aran, el Bisbat de Girona i el Bisbat d’Urgell entre d’altres.

Entre els museus destaquen: Museo del Prado, Consorci del Patrimoni de Sitges, Museu Fundació Palau, Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, Fundació Miró, Museu Diocesà de Lleida, Museu dera Val d’Aran, Museu de Mataró, Museu d’Art de Girona, CCCB, Museu de la Marina de Vilassar de Mar i Museu de Granollers.

Realitzem tant treballs en l’àmbit de la conservació preventiva com treballs de restauració.

Entre els treballs de restauració realitzats destaquen el descobriment de les pintures murals de l’església de Santa Maria d’Arties, la intervenció en el conjunt patrimonial de l’església de Sant Cristòfor de Beget, amb la seva Majestat romànica, o el quadre de gran format “La Pau i la Guerra“ obra del taller de Rubens, que es conserva a la BMVB.

En l’àmbit de l’arquitectura destacar, per exemple, la col•laboració en la redacció i posterior direcció d’obra del projecte de restauració del Pavelló d’Administració de L’Hospital de Sant Pau, amb el despatx d’arquitectura Nogué-Onzain-Lopez arquitectes.